Na een aantal mooie wedstrijden afgelopen zondag zal a.s. zaterdag 21 april dan eindelijk blijken wie zich dit jaar de beste studentenclub van Nederland mag noemen! Alle 8 deelnemende clubs zullen hun laatste wedstrijd spelen voor hun uiteindelijke plek in de ranglijst. Allereerst zullen om 13:30 respectievelijk de strijd om de 7e/8e plek en de 5e/6e plek starten: The Elephants – RSRC en Thor – Ascrum. Daarna zal om 15.00 worden gestreden voor de bovenste 4 plekken. Door een knappe overwinning van LSRG op USRS, zal de strijd om de beker dit jaar in ieder geval al de emoties van een decennia oude vete met zich meenemen! Tegelijkertijd zal Obelix spelen tegen USRS om de derde plek in de studentenbeker.
Na deze wedstrijden is er een bbq georganiseerd en zal het bier rijkelijk vloeien onder muzikale begeleiding van een bandje.

Voor alle duidelijkheid:
13:30 ESRC The Elephants – RSRC
13:30 SRC Thor – ASRV Ascrum
15:00 NSRV Obelix – USRS
15:00 DSR-C – LSRG

Alle wedstrijden worden gespeeld op de velden van de Utrechtse Rugby Club (Sportpark Rijnvliet 5 te Utrecht).

Tot zaterdag!