Inmiddels liggen de eerste twee trainingen van het Nederlands Studenten Team alweer even achter ons en staat de derde training alweer om de hoek. Volgende week maandag 22 oktober zal de selectie onder leiding van Julius Breinburg, op de voor hem bekende velden van DSR-C, de eerste stappen moeten zetten naar een wedstrijdvoorbereiding. Het NST is namelijk uitgenodigd om op woensdag 14 november aan te treden tegen de heren van het 13e Pantser Genie Bataljon. Deze wedstrijd zal plaatsvinden te Oirschot en u bent uiteraard van harte welkom om het NST naar de overwinning te schreeuwen en wellicht achteraf nog te genieten van een drankje in de kazerne. De details voor deze wedstrijd zullen z.s.m. volgen.

Na 22 oktober zal het NST op 12 november in Leiden trainen en op 3 december in Utrecht. Over de trainingsindeling (zowel locatie als data) na de 3de december zal nog overleg plaatsvinden. Zodra dit bekend is, zal het ook op de site worden gepubliceerd en in de agenda worden toegevoegd.

Samengevat
Trainingen Nederlands Studenten Team:

22 oktober te Delft
12 november te Leiden
3 december te Utrecht

Wedstrijd Nederlands Studenten Team:
woensdag 14 november te Oirschot, 13e Pantser Genie Bataljon – NST