Na een wederom uiterst spannende wedstrijd tussen de kampioen van vorig jaar (DSR-C) en de verliezend finalist (LSRG), is uiteindelijk DSR-C met maximale punten bovenaan poule A geëindigd. Zij zullen het opnemen tegen de nog onbekende nummer twee van poule B, waar LSRG tegen de uiteindelijke nummer één van poule B moet strijden om een felbegeerde finaleplaats. De laatste wedstrijd van poule A, tussen RSRC en SVRC, zal uitwijzen wie er 3e of 4e eindigt.

Door het koude winterweer en de daarmee samenhangende afgelastingen, kan het in poule B nog alle kanten op. Tot nu toe gaat Ascrum nog aan de leiding met 7 punten, maar zij worden op de voet gevolgd door drie clubs met 5 punten: Obelix, USRS en Tarantula. Zelfs de hekkensluiter van deze poule van vijf, The Elephants, kan door maximale punten te pakken uit komende wedstrijden uiteindelijk nog flink stijgen. Voor de eindklassering van poule B staan er dus nog een aantal zeer interessante en belangrijke wedstrijden op het programma!

Succes komende weken en tot op de velden!