Afgelopen weekend heeft het Nederlands Studenten Team zeer verdienstelijk meegedaan met de Amsterdam 7’s. Op zaterdag werden de 7 Nut Heads, TomTom en NFC Benjamin Wanderers met respectievelijk 52 – 0, 60 – 0 en 31 – 5 verslagen. Op zondag werd na de overwinningen op HRC2 (30 – 0) en Chicken Milano (24 – 7) de halve finale bereikt. Hierin was de Alkmaarse RUFC de tegenstander. Ondanks dat dit een aanzienlijk lastigere pot bleek werd deze uiteindelijk ook door het NST gewonnen met  21 – 12. Na deze halve finale moest het NST op veld 1 aantreden tegen de Nike Bowerman Boys, een tegenstander die vorig jaar maar nét werd verslagen in de poule fases. Zoals terug te zien is in de onderstaande highlights werd het zoals verwacht ook een uitermate spannende finale. Helaas viel uiteindelijk het balletje helaas net de verkeerde kant op en gingen de Nike Bowerman Boys er met de winst vandoor (17 – 26). Ondanks dat we net naast de prijzen grepen toch absoluut een geslaagd toernooi en wederom een veelbelovende start van de nieuwe selectie, wie weet wat er kan gebeuren als er een nieuwe tight fit teamset is!

Highlights NST – Nike Bowerman Boys
http://www.youtube.com/watch?v=_f72IGNHQsE

NST_Adam7s NST_Adam7s NST_Adam7s NST_Adam7s