Gisteravond speelde het Nederlands Studenten Team voor het eerst met de nieuwe selectie een wedstrijd. De tegenstander in de ietwat natte omstandigheden was een mixteam van de Utrechtse Rugby Club. Na de K.O. drukte URC al binnen een paar minuten de eerste try, de studenten waren duidelijk nog niet wakker. Nu wel oplettend werd de score al gauw gelijkgetrokken door het NST en ging de wedstrijd een tijd lang op en neer. Er vielen try’s aan beide kanten maar uiteindelijk trok het NST, mede door de brede selectie en captain Mika -leading by example- Naulais, aan het langste eind en wist de wedstrijd te winnen met 17-36. Ondanks een hoop verbeterpunten zeker een goed begin voor de nieuwe lichting!

Na de wedstrijd was er naast de gebruikelijke 3e helft nog een klein extraatje. Vier mannen hadden namelijk hun das verdiend door voor de vijfde keer het prachtige roze shirt te dragen en op het veld de studenten eer te verdedigen. Na de gebruikelijke tradities mochten Gert-Jan Greuter, Paul Kuijpers, Sam Mousa en Peter Persoon de NST das omdoen. Heren gefeliciteerd!