Aanstaande zaterdag 4 mei zal de definitieve rangschikking der studenten rugby clubs plaatsvinden. Naast alle mooie studenten rugby wedstrijden die gespeeld zullen worden (en één burger wedstrijd, van het hoogste niveau), gaan wij er natuurlijk vanuit dat u daarnaast ook zult komen om te genieten van het traditierijke avondprogramma. Na de gebruikelijke prijzenuitreiking, BBQ, muzikale ondersteuning en de alcoholische versnapering, zullen er taxi busjes klaar staan om gezamenlijk de avond af te sluiten in de domstad. Hieronder vindt u de globale tijdsindeling:

11:30 NSRB bestuur aanwezig
13:00 K.O. TSRC Tarantula – USRS
13:00 K.O. Erasmus RSRC – SVRC
15:00 K.O. NSRV Obelix – LSRG
15:00 K.O. URC 1 – HRC 1
16:30 K.O. DSR-C – ASRV Ascrum
18:00 Prijsuitreiking
19:00 BBQ
+/- 23:30 Taxi busjes richting centrum

Ik ga ervan uit u allen in grote getale a.s. zaterdag te verwelkomen op de velden van de Utrechtse Rugby Club!