Waarde studenten rugbyers,

Vanaf 28 november komen twee trainers van Stormers under 21 naar A.S.R.V. Ascrum om onze teams te trainen. Dit zijn de defence en de offence coaches van de Stormers u21. Nu willen wij deze twee coaches natuurlijk niet alleen voor ons zelf houden en organiseren wij op maandag 1 december een training voor alle rugbyende studenten in Nederland. Tijdens deze training zal er puur gefocust worden op individuele skills (het maakt dus ook niet uit dat je niet met je team traint). In andere woorden, als je graag een strakke pass over vijfentwintig meter wil geven, of een side step als Cheslin Kolbe wil hebben, dan is deze training ideaal. Of als je als voorwaartse net zo gemakkelijk de gain-line wil halen als Duane Vermeulen, of mensen de vernieling in lopen zoals Etzebeth dat doet, ook dan kan je van deze twee trainers een hoop leren.
De training die verzorgd wordt, is voor spelers van elk niveau. Er zullen ereklasse spelers en jonghe honden tussen lopen. Dus het maakt niet uit of je nou eigenlijk goed kan rugbyen als je aankomt. Het is alleen wel zeker dat je goed kan rugbyen als je weer weg gaat. Dus grijp deze eenmalige kans om op het aller hoogste niveau training te krijgen!

Maandagavond 1 december zal er als volgt uitzien:
19:15 Start training
19:15-21:00 Beste training van je leven ooit.
21:00 Einde training
21:00-23:00 Eten en bier en vooral napraten over die facking goede side step die je nu hebt. Ik bedoel, zo goed dat je Ben Smith er gemakkelijk uitstapt.

De kosten voor de training zijn 20 euro. Hiervoor krijg je ook eten (misschien zelfs wel een echte Afrikaanse Braai) en minstens 1 halve liter bier. Inschrijven kan door te mailen naar asrv_ascrum_ws@yahoo.com. Om te garanderen dat iedereen genoeg aandacht krijgt en aan het eind van de training echt net zo goed kan passen als Patrick Lambie, breaks kan maken als Habana, hits kan maken als Schalk Burger en side steps maakt als Gio Aplon, kunnen zich maar 35 studenten inschrijven. Wees dus snel!

P.S. Om nog even te illustreren dat het echt top trainers zijn, hier even een rijtje spelers uit de jeugdopleiding van de stormers:
Brian Habana
Cheslin Kolbe
Jean De villiers
Percy Montgomery
Eben Etzebeth
Duane Vermeulen
Schalk Burger
Gio Aplon
Juan de Jongh
Siya Kolisi