Op zaterdag 9 november neemt de nationale studentenselectie het op tegen Nederland U20. De coachingstaf van de studenten, bestaande uit Michiel Snijders en Barro Kessler, heeft een selectie van 23 bekendgemaakt. De spelersgroep bevat vertegenwoordiging van ASRV Ascrum en DSR-C, evenals USRS, LSRG, RSRC, TSRC Tarantula en SRC Thor.

Na de succesvolle Haagse Rugby Dagen in augustus 2019, is het volgende wapenfeit van het Nederland Studenten XV een wedstrijd tegen Nederland U20. De talentvolle jeugdselectie belooft een waardige tegenstander te worden voor de roze studentenploeg. Michiel Snijders en Barro Kessler zetten de ambitie voort om sterke prestaties neer te zetten met de beste studentspelers van Nederland. Waar ASRV Ascrum en DSR-C conform verwachting het grof van de spelers aanleveren, zijn ook de talenten aanwezig van de andere studentenclubs die het land rijk is.

Spelersgroep Nederland Studenten vs. Nederland U20

Voorwaartsen: Minne Marijnen (ASRV Ascrum), Tim Nederveen (DSR-C), Coen Bakker (DSR-C), Rens de Boer (USRS), Huub Bergstein (DSR-C), Sam Peper (SRC Thor), Guillaume Engelen (ASRV Ascrum), Joël Kuyper (DSR-C), Tom van de Kemp (DSR-C), Kai Clement (ASRV Ascrum), Ernst Berman (TSRC Tarantula), Philip Bouwens (DSR-C), Mats Thijssen (DSR-C)

Driekwarters: Bart Bogaers (ASRV Ascrum), Eduard Jansen (RSRC), Joshua van Niekerk (ASRV Ascrum), Marc Kranendonk (RSRC), Daniël Beek (LSRG), Jonas Rensen (USRS), Julian Holle (DSR-C), Dennis Baart (DSR-C), Pim van Rheenen (ASRV Ascrum), Lennart Jager (ASRV Ascrum)